Activity


 • Bart Kim posted an update 6 months ago

  Er kunnen verschillende redenen zijn om een startpagina aan te maken. Een bepaalde hobby hebben waarover u informatie online wilt zetten kan een reden zijn. De wens om extra inkomen te hebben kan ook een motivatie zijn. Of u wilt gewoon uw favorieten ergens online plaatsen.

  Het kiezen van een goede startpagina website voor het aanmaken van uw dochterpagina is een eerste stap. Ook zult u een naam voor het subdomein van uw dochterpagina moeten bedenken. Verder is een werkend e-mailadres nodig omdat u in veel gevallen uw e-mailadres moet bevestigen.

  Voordat u een link kunt toevoegen, zult u een rubriek moeten aanmaken op uw nieuwe startpagina. Dit is bedoeld om enige structuur aan te brengen op uw startpagina. Waar een startpagina vaak over een bepaald onderwerp gaat, kunt u met de rubrieken deelonderwerpen aanmaken en de links daarin onderverdelen.

  Lees de pagina #links# door om meer over startpagina’s te weten te komen. Met voldoende kennis bouwt u binnen een handomdraai straks uw eigen startpagina. Het samenstellen van een eigen startpagina is niet zo ingewikkeld.

  U kunt uw eigen dochterpagina op verschillende websites kosteloos aanmaken. Soms is het toevoegen van een bepaald aantal links als minimum een harde eis die door de beheerders van de website wordt gesteld. Uw startpagina moet dan op een bepaalde datum een bepaald aantal links hebben, anders wordt deze op inactief gesteld.