Activity


 • Ida Whitehead posted an update 10 months ago

  Een startpagina kunt u beschouwen als een online catalogus. Vaak is een dergelijke website in diverse dochterpagina’s onderverdeeld. Per onderwerp is er doorgaans een dochterpagina aangemaakt. U kunt wanneer u wilt uw eigen startpagina gratis aanmaken. Via een zoekopdracht in de zoekmachine vindt u eenvoudig sites waar een startpagina aanmaken is toegestaan.

  Het is overigens best toegestaan om over meer onderwerpen links op uw startpagina toe te voegen. Het is ook toegestaan om uw startpagina met persoonlijke favorieten te vullen. Op dergelijke dochterpagina’s staan vaak links over diverse onderwerpen. Het is daarbij wel raadzaam om per onderwerp een categorie aan te maken.

  U kunt meer over nieuwe startpagina aanmaken lezen op #links#. De pagina staat ook vol met tips voor het maken van een goede startpagina. Wilt u zelf een startpagina website dan zult u eens kunnen zoeken op “startpagina script”. Er is vrij kort geleden nog een modern script uitgekomen. Het kan veel tijd kosten om zelf een dergelijk script te programmeren. Veel technische issues die u bij zelf programmeren tegenkomt. daar heeft een startpaginascript al een oplossing voor.

  Probeer te zorgen dat er relevante links op de startpagina staan. Tegenwoordig is het van belang om onderscheidend te zijn. Het is zinvol om naast links ook wat tekst en afbeeldingen op uw startpagina te plaatsen. Vaak plaatst men namelijk alleen maar links. Door iets anders te doen is uw startpagina onderscheidend.

  Wordt uw startpagina goed bezocht, dan is de plaatsing van advertenties of affiliate banners het overwegen waard. Er bestaan een aantal platformen om dit voor u eenvoudig te maken. Komen er veel bezoekers op uw pagina, dan is het zeker interessant om hier eens over na te denken.